Over MC2

MC2 is het bedrijf van Marc van Lieshout dat eind 2010 is opgericht. Marc is een ervaren trainer en coach van mensen die beter willen worden zonder dat ze ziek zijn. Een energieke coach en sparringpartner, een katalysator die in beweging brengt en verandering realiseert.

Organisaties en mensen die geloven in een leven lang leren, willen blijven ontwikkelen, die zichzelf willen verbeteren en die bereid zijn daarin te investeren. Marc is een trainer die vertrouwen schept en openheid creëert. Zowel denker als doener, maar vooral bekend om zijn fijngevoeligheid waarmee hij mensen raakt en er innerlijke beweging ontstaat. 

Zo helpt Marc mensen en organisaties om het verschil te maken. Door ambitieuze doelen te realiseren, een bijdrage te leveren aan een groter geheel en winst te maken waar ze trots op zijn. Waarbij ze de kracht en hulpmiddelen van de natuur benutten en de wereld een klein beetje mooier maken.

MC2 biedt ondersteuning in twee disciplines:

  1. Training
  2. Coaching

 

 

Wat dóet MC2 voor jou?

  • MC2 verbindt zich met je essentie en voelt wat je nodig hebt. Stelt de juiste vragen. Brengt daarmee de vraag achter de vraag naar boven en raakt aan wat (nog) niet zichtbaar is.
  • MC2 durft kritisch te zijn. Praktisch als het kan, scherp als het nodig is. Soms confronterend, af en toe eigenzinnig, maar altijd gericht op de essentie en de verbinding met wie je werkelijk bent.
  • MC2 inspireert, beroert, brengt in beweging.
  • MC2 traint, adviseert én zorgt voor uitvoering. Tot het gewenste resultaat is bereikt. Tot het goed is.


Lees meer over onze aanpak: wat maakt MC2 uniek?