Workshop Businessmodel Canvas

Businessmodel Canvas

Tijdens de workshop Businessmodel Canvas leer je dit model ais een krachtige tool om jouw businessmodel op een transparante en overzichtelijke manier in kaart te brengen kennen. Je scherpt je waardpropositie en de waarde die je bedrijf toevoegt aan het succes van je klanten aan en maakt dit beter communiceerbaar. Zowel intern als extern. 


Wanneer is het Businessmodelcanvas iets voor je?

  • Als je meer focus wilt op zaken die cruciaal zijn om succesvoller te worden.
  • Als de waardepropositie waarmee je in het verleden succesvol bent geweest, niet langer onderscheidend is.
  • Als de markt vraagt om vernieuwing en verandering, maar je niet precies weet waar je moet beginnen of wat de consequenties zijn van je interventies.
  • Als je het ondernemerschap binnen het bedrijf een stevige impuls wil geven.
  • Als je zoekt naar een gemeenschappelijk businessjargon binnen directie en management.
  • Als je vernieuwing wil (bijv. nieuwe verkoop- of distributiekanalenkanalen of nieuwe partnerships) of als je de bedrijfsvoering onder de loep wil nemen.

 

Wat is het resultaat?
Je vult het Businessmodel Canvas in voor je eigen bedrijf, toetst deze bij gelijkgezinde ondernemers en hebt iets waarmee je direct met je eigen bedrijf aan de slag kunt. Na deelname heb je scherp wat de toegevoegde waarde is die je levert aan klanten en beschik je over een model waarmee je flexibel sturing aan je bedrijf kan geven.

 

Donderdag 19 november 2020 in d'n Office in Uden

12:30 uur ontvangst en start programma

13:30 uur toelichting Businessmodel Canvas

14:30 uur zelf aan de slag met linvullen van je canvas

15:00 uur koffie break

15:15 uur verdiepen, discussie en aanscherpen van elkaars waardepropositie

17:00 uur einde en borrel

Je gaat naar huis met je persoonlijke actieplan en Businessmodel Canvas. Vooraf hebben we een telefonische intake waarin we samen je leerdoelen bespreken, die ik  als maatwerk opneem in de workshop.Terug

Inschrijven workshop
Businessmodel Canvas - 19 november 2020

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacyverklaring van MC2

De investering voor de workshop Businessmodel Canvas bedraagt € 295. Dit is exclusief btw en inclusief koffie, thee, water en je persoonlijk werkdocument. Vooraf lunchen is mogelijk en hiervoor worden geen extra kosten doorberekend.

 

Meld je aan voor 9 november. Vul je gegevens in en vink aan dat je akkoord gaat met onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.